speltakteken roverscouts

De Idefix Stam van de Neil Armstrong Scouting Groep bestaat uit zo'n 10  leden tussen de 18 en 23 jaar en een adviseur. Elke vrijdagavond draaien wij al dan niet een programma gevolgd door een gezellig avondje met de leden, oud-leden en iedereen die maar binnen komt lopen.

stamlogo

Naast deze niet al te actieve bezigheden zijn er nog enkele leden van de Stam die een staffunctie vervullen bij een van onze andere speltakken of een werkgroep ondersteunen. Verder doen wij regelmatig mee aan diverse lokale en regionale activiteiten en zijn we te vinden op diverse scoutingfeesten in de regio. Zelf geven wij op de laatste vrijdag van november altijd het leukste feest in de regio. Dit organiseren we helemaal zelf.

De Stam heeft zijn eigen bestuur en regelt alles zelf. Met (soms jaarlijks terugkerende) acties verdiend de Stam geld om het jaarlijkse zomerkamp, verschillende weekendjes en de draai-avonden te bekostigen.

De Stam is erg actief met de mobiele klimwand van onze scoutinggroep. Deze 8 meter hoge wand is te huur. Voor meer informatie kunt u mailen naar .

 

En wat valt er verder te vermelden? Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen!

Dit kan via  

Ook zijn wij te vinden op Facebook! Je kunt ons vinden via @ClubNASG