Op zoek naar...

Bij onze scoutinggroep zijn vrijwilligers de spil in de organisatie. Samen zorgen zij voor een unieke beleving voor alle kinderen bij de scouting.

...een leuke, zinvolle en uitdagende hobby?

Samen aan de slag voor en met kinderen: dat schept een band. Onder onze vrijwilligers is het groepsgevoel dan ook groot.

Wil je daar ook deel van uitmaken? Je bent altijd welkom om te komen kijken/praten!!

Je kunt je interesse laten blijken bij onze groepsbegeleider via e-mail

Mogelijkheden

Wij kunnen mensen gebruiken voor administratieve taken, leidinggevende taken, technische taken, communicatieve taken, organisatorische taken. Je kunt bij ons terecht als leiding, als bestuurslid, als lid van de werkgroep activiteiten, onderhoud, hygiëne, verhuur.

Lid werkgroep activiteiten

Als lid van de werkgroep ben je mede-organisator van onze groepsactiviteiten. Afhankelijk van je tijd en interesses kunnen het een of meer activiteiten zijn. Bij elke activiteit is er een comité dat samen de taken verdeelt en ervoor zorgt dat het programma wordt gemaakt, de boodschappen worden gedaan en dat de activiteit leuk en uitdagend is voor alle leeftijden. Ben jij een doener, dan is dit wellicht een functie voor jou! 

Lijkt je het leuk om eens te komen kijken of wil je meer informatie. mail naar 

Algemeen bestuurslid

Als algemeen lid van het bestuur sta je samen met je mede bestuursleden aan het roer van de organisatie. Samen houden we het overzicht over de verschillende stafteams,werkgroepen en jeugdleden. Waar nodig moeten we bijsturen of acties uit zetten, dit doen we tijdens onze bestuursvergaderingen. Deze vinden ongeveer om de 1,5 maand plaats tussentijds hebben we veelal contact via de telefoon of tijdens draaidagen of groepsactiviteiten. Ook kun je als algemeen bestuurslid deelnemen aan een werkgroep, we hebben 4 werkgroepen namelijk Materiaal,Activiteiten,Kwaliteit en Verhuur. We zijn op zoek naar mensen die actief mee willen denken oplossingsgericht zijn en echte aanpakkers zijn. (scouting ervaring is geen vereiste)

Lijkt je het leuk om eens te komen kijken of wil je meer informatie. mail naar

Staflid

Werk je graag wekelijks met jonge kinderen of met tieners? Bij onze groep hebben we Bevers,Welpen en Scouts die werken met stafteams om de kinderen te begeleiden. Bij elke speltak krijgen de kinderen meer verantwoordelijkheden en leren ze steeds meer nieuwe dingen. Lijkt het je leuk om gave programma's te bedenken en de kinderen een top tijd te geven? En tegelijkertijd je persoonlijke ontwikkeling uit te breiden dan ben jij misschien wel onze kandidaat.

Je kunt je interesse laten blijken bij onze groepsbegeleider via e-mail

Redacteur

Op dit moment is er ruimte voor een à twee redacteuren. Je eerste taak is het verzorgen van de teksten voor de website/facebook . Technische kennis van websites is hiervoor niet nodig, kennis van Word is voldoende. Ook bij het verzorgen/bewerken van andere teksten kunnen we je hulp vragen, denk daarbij aan brieven, folders enzovoorts. Vind je het leuk om foto's te maken, dan kun je ook terecht bij ons als redacteur. Interesse? Mail naar .