Als scouting groep willen wij graag leuke activiteiten aanbieden, maar toch zo goedkoop mogelijk blijven zodat we die aan ieder kind kunnen aanbieden!

Financiële steun kunnen we daarom altijd gebruiken.

Vrijwilliger worden

Kijk maar eens bij vacatures.

Acties

Wij organiseren ieder jaar acties met de hele groep (voorbeelden zijn vogelvoeractie, speelgoedactie en eendjesrace). Ook de speltakken halen geld op met acties, zoals de Grote Clubactie en de verhuur van onze klimwand.

Doneren

U kunt direct doneren via iDeal. Klik hier om meteen te doneren.

Gratis sponsoren!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan de Neil Armstrong Scouting Groep, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de Neil Armstrong ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Neil Armstrong Scouting. 

En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je Neil Armstrong Scouting ook GRATIS sponsoren? 

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Neil Armstrong Scouting. Voor jou een kleine moeite, voor Neil Armstrong Scouting zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van de Neil Armstrong. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit.

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch Neil Armstrong Scouting Groep weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Neil Armstrong is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert de Neil Armstrong niets op. 

Start nu!

 SponsorKliks: Hoe Werkt Het