07 Oktober 2017 Professor Proper

Professor Proper, een vriend van Professor Plof, is een stokoude man die heel zijn leven lang bezig geweest is met het ontwikkelen van een machine die afval verandert in snoepjes. Toen de machine, gemaakt uit gerecycleerd afval, na vele jaren ontwikkelen eindelijk klaar was, werden er enkele belangrijke onderdelen gestolen door de afvalmonsters. De afvalmonsters zijn stinkende, valsspelende trollen die als enige doel hebben heel de wereld te vervuilen. Ze wonen in grotten gemaakt uit afvalbergen. Ze willen dus ook niet dat er afval gerecycleerd wordt. Als het afval verdwijnt, verdwijnen eveneens de afvalmonsters.

Professor Proper is heel droevig en wil graag zijn onderdelen terug krijgen. De afvalmonsters zijn echter niet bereid deze terug te geven. Hij vraagt jullie hulp om tickets te verzamelen waarmee hij de onderdelen opnieuw kan halen zodat hij de machine terug kan laten werken en de afvalmonsters verdwijnen. Dit kan enkel door het uitvoeren van enkele speciale missies. Willen jullie helpen?

De Bevers hebben hun best gedaan en Professor Proper geholpen en de afvalmonsters laten verdwijnen! Goed gedaan bevers :)

Willekeurige foto

Populaire labels

Album info