Speltakteken van de bevers
De bevers hebben het super gezellig!!! Kom je ook een keer kijken??

Hallo allemaal

Dit is de pagina van de bevers van onze scoutinggroep! Bevers zijn jongens en meisjes van 5, 6 en 7 jaar oud. Ze dragen een rode bloes. En ze dragen net als alle andere leden een koningsblauwe groepsdas. Zo horen ze er ook echt bij.

Iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur komen de bevers naar Hotsjietonia.

 

Spelen

Bij de bevers kun je buiten spelen, spelletjes doen, knutselen, maar ook verhaaltjes lezen en vertellen wat je de hele week hebt gedaan. Maar ze zijn niet alleen. Ook de leiding speelt mee. Aan het begin en het einde van een middag zingen we altijd een liedje. Via het menu kun je de tekst van het liedje vinden.


Je hebt Stuiter, Rebbel, Bas Bos, Fleur en Keet Kleur, Stanley Stekker, Noa, Professor Plof en Rozemarijn, Steven en Sterre Stroom. Via het menu kun je meer lezen over alle bewoners van Hotsjietonia.
Een paar keer per jaar blijven we slapen op de blokhut en maken we een heel weekend plezier.
Zo is er altijd wat te beleven !


 

Leiding

Bevers spelen niet alleen met de leiding, maar vooral ook met elkaar. We hebben nu een groep van acht bevers. De leiding bestaat uit Marion, Anita, Alex & Jan-Hendrik


Kom ook een keer kijken en meespelen bij de bevers!
Voor meer informatie kun je

Wij nemen dan contact met je op.


Klik op foto's om te zien hoe leuk onze activiteiten zijn! Of bekijk onze facebook pagina Neil Armstrong Scouting Group.

 

Tot ziens bij de bevers!!!